Skip to main content

PRINT

ÎMPREUNĂ ALEGEM

PRODUSUL POTRIVIT NEVOILOR TALE

Susținem și oferim servicii complete de design grafic, machetare grafică și DTP, dezvoltare produs, producție, finisaje, transport, instalare service și întreținere.

PRINT INDOOR

Printul indoor se bazează pe contactul vizual de aproape, de aceea folosim echipamente de cea mai bună calitate pentru a vă oferi culori și rezoluții exceptionale.

PRINT OUTDOOR

Printul outdoor reprezintă o soluție eficientă pentru obținerea imaginilor de mari dimensiuni și expunerea în aproape orice condiții climatice.

MATERIALE IGNIFUGE

Procedeul de ignifugare constă în aplicarea unei soluții inhibatoare de flacară, în urma căruia materialul pe care este aplicat obține o rezistență sporită împotriva aprinderii și propagării flăcărilor.

VOLUMETRIE 3D

Pentru a obține o semnalistică de exterior sau interior de efect noi recomandăm clienților să utilizeze litere volumetrice. Acestea se pot realiza într-o varietate de forme, din diferite materiale precum PVC, carton, metal, polistiren.

GRAFICĂ

ÎMPREUNĂ ALEGEM

PRODUSUL POTRIVIT NEVOILOR TALE

Lucrăm foarte eficient cu simulările și cu fișierele de print primite de la client.

Servicii complete de graphic design, creație grafică, DTP (pregătire pentru tipar), machetare grafică și vectorizare. Dezvoltăm cu succes elementele grafice de design publicitar: pliante, flyere, afișe, broșuri, cataloage, meniuri, stickere, bannere, roll-up-uri, etc.

INTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU NOI ȘI SPUNE-NE CU CE TE PUTEM AJUTA

FINISAJE, LIVRARE, MONTAJ

PRINT BUCKET

SERVICII COMPLETE

PRINT
76%
GRAFICĂ
85%
FINISAJE
75%
LIVRARE
100%
MONTAJ
90%